Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Exclusieve Mini's

Bij Autobedrijf M. Klijn is het al Mini’s wat de klok slaat. Exclusieve Mini’s welteverstaan. Onze passie voor auto’s vertaalt zich in het product dat we leveren: unieke auto’s die je zeker niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

Demo’s en jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de teller. En dan over het algemeen niet de standaard modellen, maar juist de luxere uitvoeringen in het hogere segment. Op zoek naar kwaliteit en een mooie, luxe auto met veel vermogen, een perfecte afwerking, een unieke uitstraling en dan ook nog een prachtig geluid. Dat is wat wij bieden.

Alles in eigen beheer

Bijzonder is ook dat bij Autobedrijf M. Klijn alles in eigen beheer gebeurt. Van het poetsen tot de verkoop en het onderhoud. Zo kunnen we ook echt de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Onze monteur is bijvoorbeeld penningmeester van de Miniclub, er is in Nederland geen monteur die aan zoveel Mini’s heeft gewerkt als hij. Dat moeten er zeker duizenden zijn. Elk probleem dat kan voorkomen, is bij hem dus wel bekend en hij heeft er zeker een oplossing voor paraat.

Banner Image 0

Passie, beleving, uitstraling & ambacht

Passie, beleving, uitstraling & ambacht. Autobedrijf M. Klijn, de Mini Specialist van Nederland in een paar woorden. Altijd een ruime voorraad exclusieve mini’s in onze showroom. Wij stunten niet met prijzen maar leveren service en kwaliteit!

  • Persoonlijk
  • Ervaren
  • Betaalbaar
  • Klantvriendelijk

Meet the team

Gallery Image 0
Milo KlijnEigenaar
Gallery Image 1
Ton BurgelMonteur/Verkoop
Gallery Image 2
Jordy van de LindenVerkoop/Aftersales
Gallery Image 3
Hugo van HeeschAllround/Chauffeur
Gallery Image 4
Danny Rombouts Poetser
Gallery Image 5
Henk KlijnChauffeur

Een kijkje in de zaak

prev.png
next.png
Contact Man

-Milo Klijn

“Kom gerust langs,
De koffie staat klaar”

Wij stunten niet met prijzen maar leveren service en kwaliteit. De prijzen van onze Mini's zijn fullservice inclusief garantie, nieuwe apk en afleverkosten. Altijd minimaal 40 Mini's op voorraad. Financiering mogelijk! Prijswijzigingen en spel- en zetfouten voorbehouden.


Volg @mini_klijn op Instagram

Bereikbaarheid

Ma t/m vr | 09.00u – 16.00u
Za | 10.00u – 16.00u
Zo | gesloten

Tevens is het mogelijk uw auto op afspraak ‘s-avonds te komen bezichtigen.

Telefoonnummer

Algemeen: +31416-532613
Milo Klijn: +316-52601791
Jordy van der Linden: +316-46722253
Ton Burgel: +316-22723227

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website