Exclusieve Mini's

Bij Autobedrijf M. Klijn is het al Mini’s wat de klok slaat. Exclusieve Mini’s welteverstaan. Onze passie voor auto’s vertaalt zich in het product dat we leveren: unieke auto’s die je zeker niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

Demo’s en jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de teller. En dan over het algemeen niet de standaard modellen, maar juist de luxere uitvoeringen in het hogere segment. Op zoek naar kwaliteit en een mooie, luxe auto met veel vermogen, een perfecte afwerking, een unieke uitstraling en dan ook nog een prachtig geluid. Dat is wat wij bieden.

Alles in eigen beheer

Bijzonder is ook dat bij Autobedrijf M. Klijn alles in eigen beheer gebeurt. Van het poetsen tot de verkoop en het onderhoud. Zo kunnen we ook echt de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Onze monteur is bijvoorbeeld penningmeester van de Miniclub, er in Nederland geen monteur is die aan zoveel Mini’s heeft gewerkt als hij. Dat moeten er zeker duizenden zijn. Elk probleem dat kan voorkomen, is bij hem dus wel bekend en hij heeft er zeker een oplossing voor paraat.

milo-klijn

Milo Klijn

Eigenaar
ton-1

Ton Burgel

Monteur/Verkoop
klijn-mini6

Jordy van de Linden

Verkoop/Aftersales
klijn-mini2

Hugo van Heesch

Allround/Chauffeur
klijn-mini5

Danny Rombouts

Poetser
henkklijn

Henk Klijn

Chauffeur